RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Conferinta internationala CSR"12 va avea loc pe 17 octombrie

Conferinta internationala CSR"12 va avea loc pe 17 octombrie

Cea de-a saptea editie a evenimentului cu participare internationala are tema "The new geographies of CSR & Sustainability".

(16 iul 2012)

Pe 17 octombrie, SAGA Business and Community organizeaza cea de-a saptea editie a Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala Corporativa - CSR’12. Evenimentul va reuni vorbitori straini care vor interactiona cu publicul din Romania.

Editiile trecute ale Conferintei Tema conferintei din acest an este “The new geographies of CSR & Sustainability” si presupune o abordare holistica asupra sustenabilitatii, in care accentul este pus pe specific si pe responsbailitatea personala.

La eveniment sunt asteptati in primul rand responsabilii de CSR ai companiilor din Romania, dar si reprezentanti ai unor departamente precum: marketing, comunicare, resurse umane, mediu si dezvoltare durabila, sanatate si siguranta ocupationala.

De asemenea, editia din acest an se adreseaza in mod special mediului online, astfel ca la eveniment sunt asteptati si reprezentanti ai social media, pentru a discuta despre modul in care campaniile de CSR sunt comunicate in mediul online. ONG-urile si presa sunt si ele invitate sa participe.

Printre subtemele care vor fi abordate in cadrul workshopurilor si sesiunilor plenare se numara: consumul sustenabil, adaptarea practicilor de sustenabilitate la contexte si nevoi locale, CSR-ul si blogosfera sau implicarea clientilor in activitatile de CSR.

Cei care isi doresc sa participe se pot inscrie pe website-ul conferintei, care va fi disponibil in cateva zile. Taxa de participare este de 150 euro pana pe 1 septembrie si 180 euro pentru inscrierile care depasesc acest termen.


Material realizat de Andreea Giuclea, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

2225

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro