RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Competitie si webinar gratuit de storytelling pentru ONG-uri

Competitie si webinar gratuit de storytelling pentru ONG-uri

Organizatiile pot invata sa scrie povesti de la specialisti TechSoup si ARC si pot castiga premii in valoare totala de 13.000 USD.

(03 sep 2014)

TechSoup Global organizeaza o noua editie a unei competitii internationale la care invita ONG-urile din intreaga lume sa trimita povestea propriei organizatii, pentru a castiga premii in valoare totala de 13.000 USD (maximum 5.000 USD per organizatie).

Pana pe 26 septembrie 2014, organizatiile neguvernamentale, intreprinderile sociale, bibliotecile, fundatiile si asociatiile caritabile pot inscrie pe site-ul www.techsoup.org materiale video de aproximativ 2 minute, 5 fotografii sau povesti scurte, reprezentative pentru activitatea lor.

In perioada 1-15 octombrie, un juriu specializat va evalua inscrierile, iar pe 29 octombrie vor fi anuntati castigatorii.

Cum pot invata organizatiile sa scrie povesti


Motivul pentru care TechSoup ii incurajeaza pe membrii organizatiilor sa invete sa scrie povesti este acela ca povestile sunt cele care ii ajuta sa comunice mai bine cauza pe care o sustin. Astfel, reusesc sa sensibilizeze mai multi donatori si sa aiba un impact mai mare.

Pe langa premiile oferite in cadrul competitiei, TechSoup mai pune la dispozitia celor interesati resurse pentru imbunatatirea tehnicilor de redactare a povestilor. Acestea pot fi accesate pe site-ul www.techsoup.org.

In plus, TechSoup Romania va organiza si un training online de “storytelling”, alaturi de Asociatia pentru Relatii Comunitare. Acesta va avea loc pe 22 septembrie 2014 si va fi sustinut de Georgiana Ilie, Director Comunicare ARC si jurnalist.

Inspiratie: castigatorii de anul trecut


Urmariti mai jos povestile unor ONG-uri clasate anul trecut pe primul loc in competitia organizata de TechSoup Global:
 • povestea unei organizatii care lupta pentru dreptul la educatie al unor copii din India nascuti in casta Dalit, considerata a fi nedemna (“untouchable”): • poveste in imagini a unei organizatii care ofera cursuri de dans si de arta unor categorii defavorizate: adolescenti aflati in detentie, oameni ai strazii sau persoane cu dizabilitati motorii:
  Unul dintre spectacolele companiei KeshetDance

  Unul dintre spectacolele companiei KeshetDance
   
  Unul dintre spectacolele companiei KeshetDance

   

Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

2710

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Fundraising | Competitii CSR | Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro