RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Companiile desemnate Top Employers 2015

Companiile desemnate Top Employers 2015

Aflati ce companii din Romania au fost declarate cele mai bune angajatoare ale anului trecut si ce elemente le-au adus distinctiile.

(19 feb 2015)

Pe 12 februarie 2015, a avut loc Gala Top Employers 2015, eveniment la care Top Employers Institute a premiat cei mai buni angajatori ai anului anterior, atat la nivel european, cat si la nivel national.


O parte dintre castigatorii Top Employers 2015

La sectiunea “angajatori din Romania”, au castigat: British American Tobacco, HEINEKEN Romania, Japan Tobacco International (JTI), Orange Romania, PepsiCo, Samsung, UniCredit Titiac Bank si Valeo.

Aflati cateva detalii despre angajatorii castigatori, dar si ce anume le-a adus premiile.

Companiile castigatoare si valorile lor


Toate cele 8 companii declarate de Top Employers Institute ca “cei mai buni angajatori din Romania” s-au remarcat prin beneficiile pe care le ofera angajatilor. Dintre acestea, amintim: un sistem eficient de salarii compensatorii si bonusuri, conditii de munca flexibile, activitati de networking, programe de dezvoltare profesionala si personala a angajatilor si alte beneficii.

Pe langa acestea, au mai contat activitatea si valorile companiilor, respectiv:
  • British American Tobacco, producator al brandurilor Dunhill, Vogue, Kent, Pall Mall si Viceroy, este liderul pietei romanesti de tutun.
  • HEINEKEN are 4 fabrici in Romania si peste 1.100 de angajati. Printre valorile care i-au adus companiei premiul se numara: “respectul pentru indivizi si planeta”, “promovarea consumului responsabil de alcool” si “investitiile in buna-starea angajatilor si dezvoltarea lor personala”.
  • JTI a fost prima companie de tutun care a investit pe piata romaneasca. Reprezentantii companiei declara ca ei “cred in evolutia profesionala si personala a tuturor angajatilor, incurajeaza performanta si cresterea continua”.
  • Orange avea la sfarsitul anului 2013 peste 10 milioane de clienti in Romania si venituri de peste 900 milioane de euro. Printre elementele care au clasat-o ca “top employer” s-au numarat: politica de compensatii si beneficii, strategia de dezvoltare profesionala a angajatilor si programele de consiliere in cariera.
  • PepsiCo detine in Romania 2 unitati de productie si are aproximativ 2.000 de angajati. In centrul valorilor companiei, se afla incercarea de a obtine rezultate financiare bune printr-o crestere sustenabila.
  • Samsung a avut aproape 130 de angajati in Romania in 2013 si o cifra de afaceri de aproape 3 miliarde de RON. Din strategia companiei face parte dorinta de “a oferi oamenilor o multime de oportunitati pentru a-si atinge potentialul” si de “a fi un cetatean corporatist responsabil la nivel social si la nivelul mediului in toate comunitatile din lume in care isi desfasoara activitatea”.
  • UniCredit Tiriac Bank avea aproape 600.000 de clienti si venituri de 1,5 miliarde de RON, la sfarsitul anului 2013. Printre valorile care i-au facut pe cei de la Top Employers Institute sa ii declare unul dintre cei mai buni angajatori din Romania s-au numarat atat politica de protejare a drepturilor angajatilor, cat si transparenta si respectul fata de clienti, stakeholderi si comunitate.
  • Valeo este o companie producatoare de componente, sisteme integrate si module pentru industria auto, in principal de solutii de reducere a emisiilor de carbon. Prin insasi natura operatiunilor desfasurate, contribuie la imbunatatirea impactului pe care il au companiile producatoare de masini asupra mediului.

Puteti gasi mai multe detalii despre programele specifice prin care companiile castigatoare le-au asigurat angajatilor medii de lucru de top, pe site-ul Top Employers.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


4896

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Competitii CSR | Stakeholder engagement

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro