RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


British Council si ORICUM organizeaza Youth Summit

British Council si ORICUM organizeaza Youth Summit

British Council si ORICUM organizeaza pe 19 ianuarie, la Institutul Bancar Roman, prima editie a Youth Summit.

(09 ian 2007)

Youth Summit este un eveniment la care sunt invitati lideri de opinie din administratia publica, sectorul de afaceri, mass-media si societatea civila pentru a analiza si pentru a propune solutii la problemele sistemului de invatamant romanesc.

Printre cei care si-au confirmat prezenta la Youth Summit se regasesc: Traian Basescu (Presedintele Romaniei), Lord Neil Kinnock (Presedintele British Council), Robin Barnett (Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord), Leslie Hawke (Presedintele Fundatiei OvidiuRom), Tudor Giurgiu (Presedintele TVR), Dragos Dehelean (Presedintele Ethos), Felix Tataru (Presedinte IAA Romania), Alexandru Costin (Adobe Romania), Radu Georgescu (Presedintele GECAD) etc.

Cunoste-i pe toti vorbitorii de la Youth Summit

In cadrul Summit-ului vor fi organizate 3 dezbateri:
  • “Educatia si contributia acesteia la cresterea competitivitatii Romaniei”;
  • “Educatia in domeniul industriilor creative”;
  • “Educatia in domeniul stiintei si tehnologiei”.
Vezi programul complet

Razvan CrisanVrem sa aratam ca Romania poate deveni cea mai competitiva tara din regiune in domeniul stiintei si tehnologiei si a industriilor creative. Suntem convinsi ca drumul catre acest statut incepe cu un sistem educational modern si adaptat cerintelor unei strategii pe termen lung”, a declarat Razvan Crisan (foto), Executive Manager al ORICUM, unul dintre organizatorii Summit-ului.

Summit-ul vine in continuarea studiului “O perspectiva asupra valorilor tinerilor romani” facut de ORICUM si British Council, in perioada aprilie – iunie 2006. Studiul a urmarit sa afle opiniile tinerilor de 15-25 ani despre educatie, sport, toleranta, stiinta si tehnologie si despre modelele lor in viata. Vezi rezultatele studiului

Pentru a participa la Youth Summit va puteti inscrie pe site-ul proiectului.

Youth Summit este organizat de British Council si ORICUM, sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei. Proiectul se va desfasura pe 19 ianuarie la Institutul Bancar Roman din Bucuresti si este sustinut de partenerii media Evenimentul Zilei, Radio Guerrilla si ResponsabilitateSociala.ro.
5023

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro