RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


BGS organizeaza un cros caritabil pe 7 septembrie

BGS organizeaza un cros caritabil pe 7 septembrie

Pentru fiecare alergator care termina cursa de 1 km, alergand cu spatele, BGS va dona 10 euro pentru trei copii cu probleme de sanatate.

(01 sep 2013)

BGS organizeaza o competitie sportiva de alergat cu spatele. Evenimentul caritabil CROsinverS este primul de acest gen din Romania si isi propune sa stranga bani pentru trei copii cu probleme grave de sanatate.

Alergatori cu spateleEvenimentul are loc pe 7 septembrie, ora 9:00. in parcul Tineretului. Cei care doresc sa participe se pot inscrie pe pagina de Facebook a evenimentului, de unde pot alege cauza pentru care vor sa alerge.

Pentru fiecare alergator care incheie cursa de 10 km, alergand cu spatele, BGS impeuna cu alti sponsori ai evenimentului, vor dona 10 euro pentru cauza aleasa de acesta.

Cle trei cazuri care vor fi ajutate prin acest eveniment sunt:
  • Luca sufera de autism si are nevoie permanenta de terapie. Interventia comportamentala specializata, care il poate ajuta sa devina mai independent, costa 4.000RON lunar.
  • Tricou de concurs Emanuel are o boala de piele, din cauza careia fiecare atingere ii provoaca rani. Boala este incurabila si ii cauzeaza si leziuni pe mucoasa bucala si esofag, motiv pentru care poate manca doar mancare pasata. Suferinta ii poate fi diminuata prin pansamente speciale, achizitionate din Germania sau Austria, imbracaminte adaptata, din fibre naturale, creme, sampoane speciale, plasturi.
  • Cristian sufera de megauter congenital bilateral si are nevoie cat mai repede de o interventie costisitoare, deoarece nu poate avea o alimentatie normala. In cazul in care operatia sufera amanare, rinichii se vor distruge si va fi condamnat la dializa toata viata.
Conform organizatorilor, scopul actiunii este de a trage un semnal de alarma asupra dificultatii pe care o au unii oameni sa faca lucruri cu care nu sunt obisnuiti.”Alergand cu spatele, vom intelege cat de greu le este oamenilor cu probleme din jurul nostru, sa mearga, sa iasa in parc, sa alerge, sa faca lucruri normale”, spun acestia.

Pe langa BGS, alti sponsori ai evenimentului sunt: Radacini Motors, Cristim, Gift Solution.


3358

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Fundraising | Sport

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro