RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


BGS a distribuit ajutoare de Craciun in sate izolate

BGS a distribuit ajutoare de Craciun in sate izolate

In cadrul campaniei Zoom pe Romania, BGS a distribuit alimente si produse de igiena persoanelor nevoiase din comuna Chiliile, Buzau.

(06 ian 2010)

Grupul BGS a desfasurat, iarna aceasta, o campanie umanitara in sprijinul persoanelor nevoiase, care locuiesc in regiuni greu accesibile. Cu ajutorul sponsorilor, BGS a strans bunuri alimentare si de igiena, pe care le-a transportat in satele izolate din comuna Chiliile, judetul Buzau.

Pe 21 decembrie, echipajele BGS au distribuit produsele unui numar de 300 familii aflate in dificultate. Interventia a fost posibila cu ajutorul masinilor de teren din dotarea companiei, echipate pentru a face fata conditiilor de iarna si reliefului accidentat.

Locuitorii din catunele comunei Chiliile au primit alimente de baza necesare in preajma Sarbatorilor, dulciuri, sapunuri, pasta de dinti, vitamine si jucarii pentru copii.  

Produsele, in valoare de peste 75.000 RON, au fost oferite de un grup de firme care s-au alaturat initiativei Grupului BGS: Sonimpex Serv Com, Boromir Valcea, Pambac Bacau, Principal Company, Mediplus, Fundatia SensiBlu si Crissimo.

BGS a avut si sprijinul unor parteneri media precum Jurnalul National si Gazeta Sporturilor. Pe langa promovare specifica, acestia au donat 100 de carti, respectiv  30 de mingi, pentru copiii din localitatile izolate.

BGS desfasoara astfel de actiuni incepand din 2007, de doua ori pe an, in preajma sarbatorilor de Paste si Craciun. Campania din aceasta iarna s-a intitulat ”Zoom pe Romania”, denumire sub care BGS intentioneaza sa desfasoare si editiile viitoare.  

Compania a lansat si un site, unde ii invita pe toti cei care doresc sa se implice, sa faca donatii si sa propuna si alte regiuni izolate ai caror locuitori pot beneficia de ajutoarele stanse in cadrul proiectului.

O caravana formata din 15 masini BGS a transportat donatiile pana in comuna Chiliile25 de angajati BGS au impartit saci cu alimente si produse de igienaCopiii au primit carti si mingi de fotbal oferite de Jurnalul National si Gazeta Sporturilor.
   
Bogdan Oprea
, Presedintele Grupului BGS, a vorbit despre actiunile de intrajutorare derulate de BGS:
Bogdan Oprea, Presedintele Grupului BGS
Nici nu stiu pana la urma ce ma emotioneaza mai tare atunci cand mergem sa ajutam oameni din zonele izolate: ochii lor surprinsi si inlacrimati, faptul ca au incetat sa mai astepte o urma de bunavointa din partea altora sau puterea lor de supravietuire in conditiile cele mai vitrege. Cert e faptul ca unii dintre noi am ramas dependenti de această emotie si asa am decis sa repetam si de aceasta data experienta curajului de a trece munti si vai pentru a darui”.4292

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Implicare in comunitate

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro