RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


BCR: competitie de fundraising pentru ONG-uri, editia III

BCR: competitie de fundraising pentru ONG-uri, editia III

ONG-urile sunt invitate sa inscrie proiecte pe BursaBinelui.ro si sa atraga donatii. Banca le va premia cu 5.000 de Euro pe cele mai active.

(14 nov 2015)

BCR a anuntat recent a treia editie a unei competitii de fundraising pentru proiecte ONG, derulata prin intermediul platformei sale de donatii online Bursa Binelui. Aceasta din urma este singura platforma de acest tip unde donatiile sunt necomisionate.

Competitia se numeste Campionatul de Bine. Obiectivul sau este sa creeze emulatie in randurile ONG-urilor, in special cele de mici dimensiuni, si sa le motiveze sa devina fundraiser-i mai buni pentru cauzele si comunitatile lor. Totodata BCR isi propune sa demonstreze ca este un actor social activ, oferind produse bancare speciale si facile, asa cum este Bursa Binelui pentru sectorul ONG.
Poster Campionatul de Bine

Etapele competitiei


1. Inscrierile se fac pana pe 25 noiembrie 2015. ONG-urile sunt invitate sa inscrie, daca nu au facut-o deja, unul sau mai multe proiecte pe care vor sa le promoveze in competitie. Organizatorii recomanda ca aceste proiecte sa plece de la o nevoie cat mai clara si importanta pentru comunitatile sau beneficiarii lor. In felul acesta vor avea mai mult succes in a-i convinge pe potentialii donatori.

3. Sferturile Campionatului de Bine: 26 noiembrie - 16 decembrie 2015 (3 saptamani). In aceasta etapa, ONG-urile trebuie sa-si inceapa propriile campanii de fundraising pentru proiectele pe care le-au inscris in concurs. Pentru ca un proiect sa se califice in etapa urmatoare, trebuie sa stranga cel putin 300 de lei de la cel putin 5 donatori diferiti.

4. Semifinala Campionatului de Bine: 17 decembrie 2015 - 20 ianuarie 2016 (5 saptamani). Proiectele calificate in aceasta etapa trebuie sa atraga donatii in valoare de cel putin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiti, pentru a merge mai departe.

5. Finala Plina de Bine: 21 ianuarie - 17 februarie 2016 (4 saptamani). In aceasta ultima etapa, fiecare proiect calificat trebuie sa atraga o suma cat mai mare de donatii de la cat mai multi donatori.

In urma finalizarii campaniilor de fundraising, vor fi declarate castigatoate primele 3 proiecte care au obtinut cel mai mare scor. Acest scor se calculeaza astfel: “suma totala stransa din donatii” x “numarul total de donatori distincti, pe tot parcursul competitiei”. Un donator distinct este unul care a facut cel putin o donatie in oricare din etapele competitiei.  

BCR va premia cele 3 proiecte castigatoare, dubland sumele atrase pentru acestea, in limita a 5.000 de Euro. Acest lucru se va intampla, dupa anuntarea castigatorilor, care va avea loc pe 22 februarie 2016, ora 13.00.  

Pentru mai multe informatii despre cum functioneaza platforma de donatii Bursa Binelui, va invitam pe site-ul acesteia. Tot acolo, la sectiunea “Campionatul de Bine” veti gasi mai multe detalii despre desfasurarea acesteia, sfaturi din partea organizatorilor sau datele de contact la care puteti solicita informatii suplimentare.


Material realizat de Alexandra Dima, Colaboratoare ResponsabilitateSociala.ro


2734

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


BCR | Fundraising

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.