RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Avon: finantari pentru proiecte de lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice

Avon: finantari pentru proiecte de lupta impotriva cancerului la san si a violentei domestice

Proiectele pot fi depuse de organizatii neguvernamentale si institutii publice sau private, pana pe 15 august 2014.

(27 iun 2014)

Avon Romania a lansat o noua editie a unui program de finantare de proiecte care au ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, respectiv sprijinirea victimelor violentei domestice.

Programul se adreseaza organizatiilor neguvernamentale cu expertiza in cele doua domenii si institutiilor publice sau private care ofera servicii medicale sau sociale menite sa amelioreze cele doua probleme.

Reprezentantii lor pot inscrie proiectele pana pe 15 august 2014, pe site-ul avon.grantwizard.ro, in una dintre cele doua categorii: “Proiecte pentru Sanatatea Sanilor” sau “Proiecte pentru Victimele Violentei Domestice”.


Intr-o prima etapa, propunerile vor fi analizate de reprezentanti ai departamentelor Legal si Finance din cadrul companiei Avon Romania.

Apoi, un juriu format din specialisti in comunicare si experti din fiecare dintre cele doua domenii vor evalua proiectele selectate, in functie de criterii precum:
  • expertiza aplicantului si a membrilor echipei;
  • masura in care scopul proiectului este clar si realist, iar obiectivele sunt specifice, masurabile, realiste si clar delimitate in timp;
  • impactul proiectului asupra beneficiarilor;
  • gradul de inovare;
  • modul de planificare a bugetului si de asigurare a sustenabilitatii financiare dupa epuizarea finantarii.
La final, vor fi desemnate castigatoare cate doua proiecte din fiecare categorie. Cei de pe locurile intai vor primi cate 35.000 de dolari, iar ceilalti - cate 15.000 de dolari.

Mai trebuie mentionat ca proiectele propuse trebuie sa aiba o durata de minimum 6 luni si maximum 1 an, iar aplicantii trebuie sa asigure cel putin 10% din valoarea lor totala.

Pentru a afla mai multe despre criteriile de eligibilitate si de jurizare, puteti consulta regulamentele competitiei de pe site-ul avon.grantwizard.ro.

Despre cauzele sustinute de Avon


Lupta impotriva cancerului la san si cea impotriva violentei domestice sunt principalele cauze de implicare in societate din cadrul companiei Avon.

Prima a inceput in 2002 si s-a concretizat in numeroase campanii de strangere de fonduri si de informare, dar si in sponsorizari directe ale companiei catre institutii de oncologie din tara.

In 2008, Avon a initiat si Campania Respectului. Pana acum, a organizat traininguri cu personalul din centre de adapost pentru victimele violentei domestice, dar si numeroase campanii de informare si de constientizare a problemei.

Mai multe detalii despre actiunile concrete referitoare la cele doua cauze puteti citi aici.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

8125

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Avon Cosmetics Romania | Finantari si sponsorizari | Sanatate | Drepturile omului

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro