RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Au inceput inscrierile la Gala Societatii Civile 2013

Au inceput inscrierile la Gala Societatii Civile 2013

Pana pe 12 martie ONG-urile, grupurile de initiativa sau persoanele fizice isi pot inscrie in concurs proiectele implementate in 2012.

(14 feb 2013)

Inscrierile pentru Gala Societatii Civile se desfasoara in perioada 13 februarie - 12 martie 2013. Evenimentul, ajuns la cea de-a XI-a editie, promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania.

Castigatorii editiei de anul trecut ONG-urile, grupurile de initiativa sau persoane fizice isi pot inscrie in concurs proiectele implementate in 2012 (finalizate in decembrie 2012 cel tarziu). Inscrierea se face online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul Galei (pentru accesarea formularului online, organizatia trebuie sa aiba creat un cont pe site).

Competitia are 17 sectiuni, iar proiectele inscrie vor fi evaluate in perioada 20 martie - 3 mai de un juriu format din 60 de specialisti (cercetatori, jurnalisti, personalitati publice, lideri de opinie, specialisti in CSR si comunicare).

In cadrul sectiuni “Proiecte si campanii de CSR” pot fi inscrise doar proiecte initiate si realizate in parteneriat cu organizatii non-profit.

Trofeele oferite castigatorilorNoutatea editiei din acest an consta in introducerea sectiunii 2013-  Anul European al cetatenilor, sprijinita si organizata in parteneriat cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania. In aceasta categorie, ONG-urile pot inscrie propuneri de proiecte care vor fi initiate si implementate de-a lungul anului 2013.

Printre aceste propuneri se pot numara: campanii de informare si constientizare asupra drepturilor cetateanului european, proiecte care vizeaza cresterera gradului de informare asupra modului in care acestea se concretizeaza in viata de zi cu zi sau propuneri de stimulare a participarii publice la formularea politicilor Uniunii Europene. Noua sectiune are un regulament propriu, disponibil aici.

Cele mai bune propuneri vor fi anuntate in cadrul Festivitatii de premiere a Galei Societatii Civile, care va avea loc la inceputul lunii iunie, in Bucuresti.

Gala Societatii Civile este un proiect al Fundatiei “Gala Societatii Civile”, parte a Millenium People.


Material realizat de Andreea Giuclea, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

2372

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro