RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Apa Nova a lansat campania "Apa Nova pentru Bucuresti"

Apa Nova a lansat campania "Apa Nova pentru Bucuresti"

Campania "Apa Nova pentru Bucuresti" isi propune sa trezeasca in locuitorii Capitalei un sentiment de apartenenta la Bucuresti.

(03 sep 2007)

Exemplu de mesaj emotional "Apa Nova pentru Bucuresti" se va desfasura pe o perioada de 2 ani si va include evenimente speciale dedicate bucurestenilor. Prima etapa este "De ce iubim Bucurestiul?" - o campanie sociala de advertising care a inceput pe 1 septembrie si se va incheia la sfarsitul lui octombrie. Campania doreste sa trezeasca in locuitorii Capitalei un sentiment de apartenenta la Bucuresti, cu ajutorul unor mesaje emotionale transmise prin diverse media: print, OOH, OOPS, TV, radio, new media si online.Exemplu de mesaj emotional Bucurestenii vor intalni mesajele campaniei in majoritatea locurilor prin care trec in timpul zilei: statiile de autobuze, la metrou, in parcuri si pe strazi, in cluburi si cafenele. Printre mesajele emotionale se numara: "Strada unde am pupat-o pe Mimi", "Locul unde bateam mingea cu baietii" sau "Troleul care ma ducea acasa".

De asemenea, campania beneficiaza de 2 spoturi radio si unul TV. Acestea sunt semnate GMP si ruleaza incepand cu 1 septembrie.

Componenta online a campaniei va fi folosita ca mijloc pentru impartasirea experientelor personale legate de Bucuresti. Blogul dedicat bucurestenilor (www.deceiubimbucurestiul.ro) va avea un continut actualizat zilnic, cu testimoniale ale locuitorilor Capitalei.

Exemplu de mesaj emotional Pentru acest program Apa Nova a realizat un studiu, in primavara acestui an, pentru a vedea cum privesc bucurestenii Capitala. Conform rezultatelor, Bucurestiul este vazut de locuitorii sai ca un oras al oportunitatilor. In topul motivatiilor pentru care romanii il aleg se afla oportunitatile de cariera, de petrecere a timpului liber si faptul ca este un oras dinamic, in care mereu se intampla ceva.
Astfel, 31,75% dintre respondenti au afirmat ca iubesc orasul pentru oportunitatile de cariera. Pe locul al doilea si al treilea se gasesc motivatiile legate de dinamica orasului - 16,53% si posibilitatile de distractie (cluburi, baruri, terase) - 14,15%. Doar 10% dintre respondenti iubesc Bucurestiul pentru momentele frumoase pe care le-au petrecut aici.

Andreas BaudeAndreas Baude (foto), Director General Apa Nova Bucuresti, afirma ca "scopul campaniei “Apa Nova pentru Bucuresti" este acela de a implica emotional locuitorii orasului in viata acestuia. Un oras precum Bucurestiul este mai mult decat un job bun sau un bulevard cu multe baruri. In munca noastra de zi cu zi am invatat sa privim orasul in profunzimea sa. Suntem constienti de simbioza care exista intre oras si compania noastra, o legatura care ne face datori si responsabili sa intervenim, ca bucurestenii sa isi redescopere sentimentele pentru oras".

Mai multe informatii despre campanie gasiti pe www.deceiubimbucurestiul.ro .5973

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro