RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Angajatii Orange pot merge la intalniri cu bicicleta

Angajatii Orange pot merge la intalniri cu bicicleta

Compania pune la dispozitia angajatilor din doua sedii din Bucuresti biciclete pe care acestia le pot imprumuta in timpul programului.

(05 iul 2010)

Orange, in colaborare cu Asociatia Green Revolution, a lansat recent proiectul “Biciclete cu cravata”. Prin intermediul lui, compania le ofera angajatilor sai posibilitatea de a inchiria gratuit biciclete, pentru a merge la intalniri, pentru a se plimba, sau pentru a se deplasa acasa.
Bicicletele Orange sunt usor de recunoscut dupa culoare.
Sediul central de pe strada Lascar Catargiu a fost primul pe care Orange l-a dotat cu rasteluri si biciclete. Pana in prezent, aproximativ 200 de angajati au folosit cele 15 biciclete din fata cladirii.

La sfarsitul lunii iunie, Orange a extins proiectul si in sediul din Iride Business Park - Pipera, unde a amplasat alte 10 biciclete.
 In total, Orange a amplasat 25 de biciclete pentru angajati, in fata a doua sedii din Bucuresti.
Bicicletele se pot imprumuta de luni pana vineri in intervalul 09:00-17:00, iar returnarea lor trebuie facuta in aceeasi zi, pana la ora 18:00. Bicicletele care se imprumuta vineri pot fi folosite in weekend si returnate saptamana urmatoare, luni.

Catalina Pislaru, CSR Officer Orange Romania, spune despre proiect:

Catalina Pislaru, CSR Officer Orange RomaniaPrin intermediul proiectului “Biciclete cu cravata” ne propunem sa implicam angajatii Orange in actiuni de responsabilitate sociala si sa le atragem atentia asupra poluarii prin transport, dar si sa le oferim un mijloc placut de deplasare, fie ca merg in parc sau la o intalnire. Reducerea emisiilor de C02 este unul dintre obiectivele pe termen lung al companiei, obiectiv care poate fi atins numai daca fiecare angajat Orange isi aduce contributia.

***

"Biciclete cu cravata" este un proiect demarat de asociatia Green Revolution cu scopul de promovare a bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Proiectul se desfasoara in prezent in trei companii: Orange, Raiffeisen Bank si ING. Prin intermediul lui, angajatii beneficiaza de biciclete gratuite pentru a ajunge la serviciu, la intalniri sau acasa.


5329

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Orange Romania | Proiecte ONG

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.