RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Angajatii Bitdefender s-au implicat in reabilitarea unei scoli

Angajatii Bitdefender s-au implicat in reabilitarea unei scoli

10 angajati BitDefender s-au alaturat "Taberei de Voluntariat de la Holbav", organizata de Fundatia Dinu Patriciu.

(14 aug 2009)

In perioada 27 iulie - 7 august, BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, si-a implicat angajatii in proiectul "Tabara de Voluntariat de la Holbav ", organizat de Fundatia Dinu Patriciu. Scopul actiunii a fost renovarea scolii din localitatea Holbav Deal, judetul Brasov.

Timp de aproape doua saptamani, 10 angajati BitDefender au ajutat la renovarea scolii, sub directa coordonare a unui inginer constructor. Voluntarii au varuit, au vopsit geamurile si usile, au pus lambriuri si au facut curatenie.

In plus, angajatii Bitdefender au petrecut o zi alaturi de copiii din regiune. Voluntarii au supravegheat diverse ateliere de creatie si i-au invatat pe copii sa picteze, sa faca cercei si baloane.

Voluntarii BitDefender la finalul lucrarilor  Voluntarii BitDefender lucreaza Angajatii BitDefender si alti voluntari

Carmen Capitanescu, Marketing Manager, BitDefender Romania, motiveaza implicarea companiei in actiunea de voluntariat de la Holbav:
Carmen Capitanescu
"Politica firmei noastre este sa jucam un rol important in societate si pentru asta ne implicam in proiecte de responsabilitate sociala. Proiectul de la Holbav ne-a atras atentia in mod deosebit. Pe viitor vom sprijini si alte proiecte de voluntariat, ca parte a strategiei de responsabilitate sociala pe care BitDefender o deruleaza in acest an."

Despre "Tabara de Voluntariat Holbav "

Tabara de voluntariat pentru reabilitarea Scolii I-IV din Holbav Deal, jud Brasov s-a desfasurat in cadrul programului "Educatia merita" al Fundatiei Dinu Patriciu, in colaborare cu Centrul Pilot pentru Voluntariat Brasov.

Fundatia Dinu Patriciu a asigurat materialele de constructie, echipamentul de protectie pentru voluntari, masa de pranz si gustarea din timpul pauzelor, precum si transportul voluntarilor pe ruta Brasov - Holbav si retur.

Actiunea a fost sprijinita atat de persoane din comunitate, cat si de angajatii unor companii, precum Bitdefender.


4736

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Voluntariat

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro