RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


100 de voluntari Petrom au curatat plaja din Corbu

100 de voluntari Petrom au curatat plaja din Corbu

Actiunea face parte din "Campionatul de voluntariat", o campanie anuala prin care Petrom incurajeaza voluntariatul in randul angajatilor.

(24 iul 2012)

Petrom a lansat a doua editie a “Campionatului de voluntariat”, un proiect prin care isi incurajeaza angajatii sa se implice in actiuni de voluntariat in comunitatile in care compania desfasoara operatiuni.

Voluntarii Petrom pe plaja din Corbu Prima actiune a avut loc sambata, 21 iulie, pe plaja din Corbu. Timp de doua ore, 100 de angajati Petrom au curatat 3 km de plaja si au strans peste 650 kilograme de deseuri, lasate in urma de turisti. La final, participantii au primit un “Pasaport al voluntarului”, in care isi vor viza fiecare actiune la care vor participa pe viitor.

Campionatul de voluntariat va continua, pana pe 6 octombrie, in localitatile Clejani, Zemes, Schela-Negrea si Baicoi. Pe 25 august, angajatii Petrom vor ajuta la organizarea unui festival de muzica, dansuri si mestesuguri rome in Clejani (judetul Giurgiu). Scopul actiunii este de a readuce la viata traditiiile lautaresti si de a descoperi si promova noi talente printre cei mici.
 
Voluntarii Petrom pe plaja din Corbu Apoi, activitatile de voluntariat vor continua pe 1 septembrie la Negrea (jud. Galati), unde voluntarii vor participa la amenajarea unui loc de joaca pentru copii.

Urmatoarea activitate va avea loc pe 21 septembrie, cand angajatii Petrom vor ajuta la amenajarea unui traseu pentru mountain bike si vor da startul primei competitii de ciclism din Zemes (jud. Bacau).

Ultima activitate din aceasta editie a Campionatului de Voluntariat va fi pe 6 octombrie la Baicoi (jud. Prahova). Acolo, voluntarii vor reamenaja stadionul de rugby al echipei de juniori CS Aurora Baicoi, creeandu-le conditii mai bune de antrenament copiilor care viseaza sa devina campioni.

Acțiunile de voluntariat din cadrul campaniei au fost alese in urma consultarii prealabile a autoritatilor si membrilor din comunitatile selectate.
Mona Nicolici, Manager Relatii Comunitare Petrom
Mona Nicolici, Manager Relatii Comunitare Petrom, spune ca proiectul isi propune sa aduca angajatii mai aproape de comunitatile in care activeaza: “Pe langa sprijinul financiar acordat de Petrom proiectelor de dezvoltare comunitara, angajatii companiei contribuie prin voluntariat la solutionarea unor probleme ale comunitatilor. Astfel, se leaga o legatura de lunga durata care ne va aduce beneficii ambelor parti.

La editia din 2011 a programului, peste 150 de angajati Petrom s-au implicat ca voluntari in 25 de  actiuni. O parte dintre ei colaboreaza si acum cu ONG-urile care au fost implicate in activitati.


Material realizat de Andreea Giuclea, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

3803

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Petrom | Voluntariat

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro