RSS LinkedIn

Parteneri

In actualul context european si international, promovare practicilor de Responsabilitate Sociala Corporativa (CSR) a devenit din ce in ce mai importanta pentru sustenabilitatea economiei romanesti.

De aceea, eforturile echipei ResponsabilitateSociala.ro sunt sustinute de o serie de parteneri care cred in aceasta viziune si pe care vi-i prezentam mai jos.

Sponsori

Orange Romania            Enel Romania - Profil de companie

Sponsorii Programului ResponsabilitateSociala.ro sunt companii care si-au asumat un angajament public semnificativ pentru sustinerea Programului si, in general, pentru promovarea bunelor practici de CSR in Romania.

Membri sustinatori


Vodafone Romania BRD Societe Generale - profil de companie Danone Romania URSUS Breweries Vezi profilul de companie al Holcim Romania
Romgaz Vezi profilul de companie al GSK UniCredit Leasing Bancpost Eco-Rom Ambalaje - Profil de companie
Carrefour Romania Enel Unilever Avon Romania - Profil de companie BCR - Profil de companie
KMG International (fost Rompetrol) - Profil de CSR Coca-Cola HBC Romania - Profil de companie Dacia Groupe Renault - Profil de companie  


Membrii sustinatori ai Programului ResponsabilitateSociala.ro au aderat si sprijina planul anual de activitati al Programului, fiind totodata beneficiari ai acestuia, in diverse forme. 


Daca vrei sa afli mai multe despre planul anual de activitati al Programului ResponsabilitateSociala.ro si despre posibilitatile de a adera la el in calitate de “Sponsor” sau de “Membru sustinator”, te invitam sa iei legatura cu noi, folosind coordonatele din pagina de contact.
 
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro