RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro
Orange este lider pe piata telecomunicatiilor din Romania. Strategia sa de CSR cuprinde patru piloni: implicarea in comunitate, incluziunea digitala a categoriilor fara acces la acest segment, masurarea si reducerea impactului asupra mediu inconjurator si oferirea unor servicii sigure si responsabile.

Citeste profilul de companie al Orange Romania
Contact de presa
Alin Stan, CSR Officer
E-mail: csr@orange.ro

Elemente asociate studiului de caz "Orange Education Programme 2006-2011"

Studiu de caz inscris in domeniul Educatie de Orange Romania (13 mar 2012)

Orange a investit peste 500.000 de Euro in formarea viitorilor specialisti telecom: a amenajat un centru de cercetare si training in cadrul Politehnicii Bucuresti, i-a implicat pe expertii din companie in livrarea unor cursuri practice si a acordat burse de merit celor mai buni studenti. Studiu de caz CSR: Orange Education Programme 2006-2011

Stiri CSR despre studiul de caz "Orange Education Programme 2006-2011"

26 de studenti de la Universitatea Politehnica Bucuresti au absolvit cursuri tinute de specialisti Orange si parteneri din industria IT&C.

Proiectul face parte din programul Orange Educational Program si a inclus, pana in prezent, peste 500 de studenti.

Tinerii spun ca perioada de practica si cursurile tinute de experti Orange i-au ajutat sa inteleaga industria telecom si sa se angajeze.

In cadrul acestuia, in perioada aprilie - mai 2012, 900 de studenti din cadrul ASE au participat la activitati de formare profesionala.

Elevii au vizitat sediul companiei, au participat la demonstratii practice si au vorbit cu angajatii despre alegerea carierei.

Alte studii de caz trimise de Orange Romania

Studiu de caz inscris in domeniul Educatie (14 apr 2014)
Orange a dedicat luna septembrie 2013 voluntariatului corporativ. Peste 200 de angajati s-au implicat in cauze sociale, contribuind la imbunatatirea conditiilor de trai a peste 2.000 de persoane din 11 comunitati Studiu de caz CSR: Orange Education Programme 2006-2011

Studiu de caz inscris in domeniul Social (25 ian 2013)
In 2012, Orange a creat o platforma online interna cu ajutorul careia a mobilizat peste 500 de angajati in actiuni de voluntariat, un numar de cinci ori mai mare fata de media anilor precedenti. Studiu de caz CSR: Orange Education Programme 2006-2011

Studiu de caz inscris in domeniul Mediu (02 dec 2008)
Voluntarii Orange si ai Fundatiei Adept au realizat un circuit turistic de peste 140 de km care leaga satele sasesti intre Sighisoara si zona Tarnava Mare. Noul traseu poate fi parcurs pe jos sau cu bicicleta. Proiectul a urmarit sa ajute la dezvoltarea economica a regiunii, prin incurajarea turismului. Studiu de caz CSR: Orange Education Programme 2006-2011

ResponsabilitateSociala.ro este actualizat periodic cu profiluri de companii responsabile, studii de caz, articole ale unor profesionisti sau noutati din domeniu.

Pentru a fi la curent cu actualizarile, aboneaza-te la Newsletter-ul ResponsabilitateSociala.ro.

Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro