RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro
KMG International (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan. In Romania, strategia de implicare in comunitate a companiei se concentreaza pe trei domenii prioritare: sanatate, educatie si protectia mediului.

Citeste profilul de companie al KMG International
Contact de presa
Costinela Dragan, PR & CSR Coordinator KMG International
Email: costinela.dragan@rompetrol.com
Telefon: +4 021 307 74 17

Elemente asociate studiului de caz "Impreuna pentru fiecare, 2010"

Studiu de caz inscris in domeniul Social de KMG International (22 aug 2011)

A doua editie a programului Rompetrol "Impreuna pentru fiecare" a finantat 20 de proiecte comunitare din domeniul sanatatii sau al mediului, de care au beneficiat peste 70.000 de persoane. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare, 2010

Stiri CSR despre studiul de caz "Impreuna pentru fiecare, 2010"

Pentru editia 2013, compania a alocat un buget total de 225.000 de dolari, pentru finantarea a 16 proiecte din domeniile sanatate si mediu.

Rompetrol va finanta si in 2013 proiecte din domeniile sanatate si mediu. Inscrierile se pot face pana pe 2 iunie.

La evenimentul care va avea loc pe 16 si 17 mai, compania va sustine un workshop pentru aplicantii in programul "Impreuna pentru fiecare".

Centrul va pregati personal din toata zona Dobrogea pentru interventii SMURD. Suma investita a fost de 80.000 RON.

Compania finantat dotarea a doua spitale cu echipamente necesare ingrijirii nou nascutilor. Finantarea a fost in valoare de 135.000 lei.

Alte studii de caz trimise de KMG International

Studiu de caz inscris in domeniul Social (24 mar 2011)
In apropierea Craciunului, Rompetrol a derulat o campanie online, pentru a-i reaminti publicului angajamentul sau social. In cadrul ei au fost finantate 10 actiuni caritabile, propuse si votate de public, actiuni care au avut 700 de beneficiari, in speciali copii dezavantajati sau aflati in suferinta. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare, 2010

Studiu de caz inscris in domeniul Social (24 aug 2010)
Prima editie a programului Rompetrol "Impreuna pentru fiecare" a mobilizat 89 de comunitati locale sa-si rezolve cate o problema din domeniul sanatatii sau al mediului. Dintre acestea, 16 au castigat sprijinul si finantarea Rompetrol, iar de proiectele lor au beneficiat peste 70.000 de persoane. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare, 2010

ResponsabilitateSociala.ro este actualizat periodic cu profiluri de companii responsabile, studii de caz, articole ale unor profesionisti sau noutati din domeniu.

Pentru a fi la curent cu actualizarile, aboneaza-te la Newsletter-ul ResponsabilitateSociala.ro.

Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro