RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro
KMG International (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan. In Romania, strategia de implicare in comunitate a companiei se concentreaza pe trei domenii prioritare: sanatate, educatie si protectia mediului.

Citeste profilul de companie al KMG International
Contact de presa
Costinela Dragan, PR & CSR Coordinator KMG International
Email: costinela.dragan@rompetrol.com
Telefon: +4 021 307 74 17

Elemente asociate studiului de caz "Impreuna pentru fiecare 2009"

Studiu de caz inscris in domeniul Social de KMG International (24 aug 2010)

Prima editie a programului Rompetrol "Impreuna pentru fiecare" a mobilizat 89 de comunitati locale sa-si rezolve cate o problema din domeniul sanatatii sau al mediului. Dintre acestea, 16 au castigat sprijinul si finantarea Rompetrol, iar de proiectele lor au beneficiat peste 70.000 de persoane. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare 2009

Stiri CSR despre studiul de caz "Impreuna pentru fiecare 2009"

Rompetrol va finanta si in 2012 proiecte de interventie comunitara, din domeniile sanatate si mediu.Inscrierile se pot face pana pe 20 mai.

In cadrul colaborarii, Grupul Rompetrol va oferi, lunar, 30 de tone de combustibil pentru operarea elicopterelor SMURD.

Compania a oferit carburant in valoare de 7.000 dolari pentru deszapezire, in timp ce angajatii au lansat o campanie interna de donatii.

Proiectele au fost implementate in Campia Turzii si in Sfantu Gheorghe si fac parte din programul de CSR 'Impreuna pentru fiecare'.

Rompetrol a investit 10.000 dolari intr-un sistem informatic de asistare decizionala unic in Romania.

Alte studii de caz trimise de KMG International

Studiu de caz inscris in domeniul Social (22 aug 2011)
A doua editie a programului Rompetrol "Impreuna pentru fiecare" a finantat 20 de proiecte comunitare din domeniul sanatatii sau al mediului, de care au beneficiat peste 70.000 de persoane. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare 2009

Studiu de caz inscris in domeniul Social (24 mar 2011)
In apropierea Craciunului, Rompetrol a derulat o campanie online, pentru a-i reaminti publicului angajamentul sau social. In cadrul ei au fost finantate 10 actiuni caritabile, propuse si votate de public, actiuni care au avut 700 de beneficiari, in speciali copii dezavantajati sau aflati in suferinta. Studiu de caz CSR: Impreuna pentru fiecare 2009

ResponsabilitateSociala.ro este actualizat periodic cu profiluri de companii responsabile, studii de caz, articole ale unor profesionisti sau noutati din domeniu.

Pentru a fi la curent cu actualizarile, aboneaza-te la Newsletter-ul ResponsabilitateSociala.ro.

Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro