RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Video: "Succesul in campaniile de marketing pentru o cauza"

Dragos Dehelean si Alexandru Ciochia La emisiunea ”Companii Responsabile”, de marti, 07 februarie, am discutat despre bunele practici in derularea campaniilor de cause related marketing, impreuna cu Bogdan Berdacovici (Avon Romania) si Cristiana Ionescu (Hospice Casa Sperantei).

de Dragos Dehelean si Alexandru Ciochia
Realizatori "Companii Responsabile" - ResponsabilitateSociala.ro

In contextul in care 2012 va fi un nou an cu dificultati atat pentru sectorul ONG, cat si pentru comunitatea de CSR, campaniile de ”cause related marketing” pot fi una dintre cele mai bune solutii pentru finantarea unor probleme sociale grave. Daca brandurile si companiile vor stii cum sa se implice alaturi de angajatii si clientii lor intr-un efort comun pentru cauzele in care acestia cred, pot avea beneficii importante: de la notorietate si loializare, pana la cresterea vanzarilor.

De aceea, pentru a afla care sunt cele mai eficiente mijloace prin care brandurile pot face asta, invitatii nostri la aceasta emisiune au fost:
  • Bogdan Berdacovici - PR & Advertising Manager, Avon Romania, un brand care anul acesta aniverseaza 10 ani de cand deruleaza campania de lupta impotriva cancerului la san. E vorba de o campanie prin care brandul a obtinut rezultate impresionante, prin mobilizarea colaboratoarelor si a clientelor sale.
  • Cristiana Ionescu - expert in fundraising, care a coordonat de-a lungul timpului mai multe campanii de cause related marketing, in beneficiul unor organizatii ca Hospice Casa Sperantei sau SOS Satele Copiilor (vezi si editorialul ei despre tendite in fundraising in 2012)  
Multumiri speciale celor care ne-au ajutat in realizarea emisiunii, prin intrebarile pe care ni le-au transmis: Monica Mocanu (ARDOR), Ioana Busila (WWF Romania), Claudia Buneci (Danone Romania), Cristina Horia (A&D Pharma), Anamaria Bogdan (MaiMultVerde), Nicoleta Deliu (BCR), Gabriela Alexandrescu (Salvati Copiii), Emil Olteanu (Habitat pentru Umanitate), Daniela Stoican (IKEA Romania).Emisiunea a putut fi urmarita si pe pagina noastra de Facebook, pe RadioLynx.ro, pe Blynx.ro, dar si pe alte site-uri care preiau transmisia LynxTV (ex. RomaniaLibera.ro, 121.ro etc.)

4525


Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Campanii sociale | Fundraising | Marketing legat de o cauza


Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro