RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Video: Rompetrol despre initiativele de CSR in domeniul sanatatii

Dragos Dehelean si Alexandru Ciochia Te invitam sa urmaresti o dezbatere despre implicarea companiilor, prin initiative de CSR, in domeniul sanatatii. Invitatii celei de-a patra editii a emisiunii "Companii Responsabile": Costinela Dragan (Rompetrol) si Tiberiu Fechete (Fundatia pentru SMURD).

de Dragos Dehelean si Alexandru Ciochia
Realizatori "Companii Responsabile" - ResponsabilitateSociala.ro

Starea sistemului de sanatate este una din cele mai grave probleme pe agenda publica din Romania. In contextul discutiei despre CSR, apare urmatoarea intrebare: poate acest sistem sa fie ajutat prin initiative de implicare in comunitate ale companiilor?

Raspunsul logic ar fi "da", in conditiile in care succesul tuturor companilor din Romania depinde si de starea de sanatate a societatii de unde isi obtin resursele si profiturile. Totusi, care ar fi argumentele pragmatice pentru care ar initia proiecte de CSR in acest domeniu? Si cum ar trebui derulate acestea pentru a fi eficiente?
    
Pentru a raspunde la aceste intrebari si nu numai, am invitat-o in emisiunea "Companii Responsabile" pe Costinela Dragan, coordonatoarea de CSR a Rompetrol, o companie care a facut din sanatate una din cele doua dimensiuni principale ale strategiei sale de implicare in comunitate (prin programe precum “Impreuna pentru fiecare” sau prin parteneriate precum cel cu Fundatia pentru SMURD). De asemenea, l-am invitat in dezbatere pe un specialist din interiorul sistemului, respectiv pe Tiberiu Fechete, Directorul Executiv al Fundatiei pentru SMURD.

Te invitam sa urmaresti inregistrarea video a emisiunii:
Emisiunea se transmite si in direct pe LynxTV, dar si pe alte site-uri care preiau transmisia LynxTV (ex. RomaniaLibera.ro, 121.ro etc.), marti 10 ianuarie, intre orele 15:00 si 16:00.


3919


Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Finantari si sponsorizari | Sanatate


Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro