RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

GDF SUEZ

Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro

Va recomandam:


Advertisement


Contact Selenis

Gestionarea Programului ResponsabilitateSociala.ro este realizata de organizatia neguvernamentala Asociatia Ethos, cu sprijinul Selenis, o organizatie care are o experienta de peste 10 ani in domenii precum: analiza si comunicarea de CSR, dezvoltarea strategiilor de comunicare corporate online, organizarea de evenimente de anvergura, adresate comunitatii de comunicare sau de CSR ("European CSR Lessons" 2011-2013, "Olimpiadele Comunicarii" 2001-2009, "Gala Societatii Civile" 2003-2005, "Festivalul de comunicare digitala Internetics" 2004-2005 etc.)

Pentru a va asigura ca toata echipa noastra redactionala primeste comunicatele sau informatiile editoriale pe care le trimiteti, va rugam sa folositi adresa de email Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

Pentru informatii specifice, puteti lua legatura cu:

Dragos Dehelean

Fondator si Coordonator al Programului ResponsabilitateSociala.ro
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Mobil:  0723 575 323
(vezi si: Blog, LinkedIn, Facebook)


Adresa:
Str. Ion Mihalache, nr. 174, bl. D, Sc. B, et.1, ap. 50, sector 1, Bucuresti; 
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.