RSS LinkedIn

Companii interesate de domeniul Social, pagina 3

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In aceasta categorie sunt inscrise 27 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

Transgaz

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Transgaz

Transgaz este a doua cea mai mare companie din domeniul utilitatilor din tara noastra, avand ca actionar majoritar statul roman. Este listata la BVB si are a treia cea mai mare capitalizare bursiera. Domeniile sale de implicare sociala sunt: sportul, dezvoltarea comunitatii, educatia, arta si cultura, actiunile umanitare, sanatatea si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

Tuborg Romania (URBB)

Domenii de interes: MediuSocial
Tuborg Romania (URBB)

United Romanian Breweries, cunoscuta si ca Tuborg Romania, este unul dintre cei mai importanti producatori si importatori de bere si bauturi racoritoare din tara noastra. Programele sale de CSR se concentreaza pe 2 principii: un mediu cat mai curat si un nivel de viata mai bun pentru cei mai defavorizati membri ai comunitatii.

Vezi mai multe detalii

UniCredit Tiriac Bank

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este membra a unui grup bancar european de top, care detine cea mai extinsa retea de sucursale din Europa Centrala si de Est. Ca urmare a indelungatei traditii de mecenat a Grupului UniCredit, banca din Romania acorda o atentie deosebita proiectelor cultural-artistice. De asemenea, se implica in proiecte sociale sau de mediu, punand totodata accent pe voluntariatul angajatilor.

Vezi mai multe detalii

Unilever Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialDrepturile omului
Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum. Strategia sa de CSR cuprinde obiective de reducere a impactului negativ asupra mediului, de imbunatatire a nivelului de trai al stakeholderilor si de asigurare a sustenabilitatii de-a lungul intregului ciclu de viata al produselor.

Vezi mai multe detalii

Vel Pitar

Domenii de interes: EducatieSocial
Vel Pitar

Infiintata in 2001, Vel Pitar este lider pe piata produselor de panificatie din Romania. Cu peste 4600 de angajati, compania detine in prezent 12 centre de productie in Bucuresti, Valcea, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj, Olt si Dambovita.

Vezi mai multe detalii

Western Union Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Western Union Romania

Western Union este liderul global in domeniul transferurilor de bani. Compania este prezenta in Romania din 1996, iar serviciile sale sunt disponibile in aproximativ 5.000 de locatii. Initiativele de CSR ale Western Union Romania se desfasoara prin Fundatia Western Union. Aceasta sustine programe transnationale din domeniile educatiei si serviciilor sociale, care contribuie la consolidarea si imbunatatirea vietii oamenilor, a familiilor si comunitatilor aflate in dificultate.

Vezi mai multe detalii

Zentiva

Domenii de interes: EducatieCulturaSocialSport
Zentiva

Grupul Zentiva este unul din liderii industriei farmaceutice din Europa Centrala si de Est. La sfarsitul anului 2005, compania a achizitionat Sicomed. Astfel, s-a infiintat Zentiva SA. Compania produce si comercializeaza in Romania produse farmaceutice, in special pe segmentele: cardiologie, ginecologie, antiinfectioase, OTC.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro