RSS

Companii interesate de domeniul Social

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In aceasta categorie sunt inscrise 27 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

Avon Cosmetics Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Avon Cosmetics Romania

Avon Romania este subsidiara Avon Cosmetics Inc., a doua cea mai mare companie de vanzari directe din lume. Din 2001, este liderul pietei locale de cosmetice. Strategia sa de implicare in comunitate urmareste sa imbunatateasca viata femeilor si prespune campanii si actiuni filantropice in sprijinul unor cauze precum cancerul la san sau violenta domestica.

Vezi mai multe detalii

BCR

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
BCR

BCR, membra a Grupului Erste, este cea mai mare institutie bancara din Romania. Strategia de CSR a bancii se concentreaza pe investitii pe termen lung in domeniile care contribuie in mod direct la o evolutie sanatoasa a comunitatii, respectiv: educatia (in special cea financiara), antreprenoriatul si solidaritatea sociala.

Vezi mai multe detalii

BRD-Groupe Societe Generale

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
BRD-Groupe Societe Generale

BRD – Groupe Société Générale este a doua banca din Romania si are a doua capitalizare bursiera la Bursa de Valori Bucuresti. Actionarul principal al BRD este Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din zona euro.

Vezi mai multe detalii

Cosmote Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Cosmote Romania

COSMOTE Romania este membra a grupului COSMOTE, operatorul de telefonie mobila care are cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei. Stragegia de CSR a companiei se bazeaza pe 5 piloni: Strategie si Management, Mediu, Societate, Angajati si Piata.

Vezi mai multe detalii

Dacia Groupe Renault

Domenii de interes: MediuSocial
Dacia Groupe Renault

Dacia este un nume de referinta pe piata producatorilor de automobile din Romania, compania fiind detinuta in prezent de grupul francez Renault. Strategia sa de responsabilitate sociala cuprinde aspecte precum reducerea impactului negativ asupra mediului, conservarea resurselor naturale, sustinerea initiativelor in domeniul educatiei si culturii, incurajarea diversitatii de gen, religie, etnie si provenienta sociala si dezvoltarea angajatilor sau a comunitatilor.

Vezi mai multe detalii

Danone Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialSport
Danone Romania

Danone Romania face parte din Grupul Danone, lider mondial in domeniul produselor lactate proaspete. Inca de la intrarea sa pe piata romaneasca, in anul 1997, compania si-a asumat atat responsabilitatea de a garanta siguranta consumatorilor, cat si cea de a crea valoare pentru societatea romaneasca.

Vezi mai multe detalii

Enel Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Enel Romania

Enel Romania face parte din Grupul Enel S.p.A., cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice. In Romania, strategia de responsabilitate sociala a companiei are trei piloni: responsabilitatea fata de stakeholderi, responsabilitatea fata de mediul inconjurator si responsabilitatea fata de comunitate.

Vezi mai multe detalii

GDF SUEZ Energy Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
GDF SUEZ Energy Romania

GDF SUEZ Energy Romania face parte din grupul international de origine franceza GDF Suez, prezent pe piata energetica din tara noastra din anul 2008. Strategia de CSR a grupului din Romania se concentreaza pe proiecte de implicare in comunitate, in trei domenii principale: sanatate, protectia mediului si educatie.

Vezi mai multe detalii

GSK Romania

Domenii de interes: EducatieSocial
GSK Romania

GSK Romania este unul dintre cele mai diversificate grupuri farmaceutice din tara noastra, cu operatiuni in domeniile productiei, distributiei, comercializarii si cercetarii de produse inovatoare. Misiunea sa este sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii romanilor, iar principalele domenii de implicare in comunitate sunt: sanatatea si educatia pentru sanatate.

Vezi mai multe detalii

Holcim Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
Holcim Romania

Holcim Romania face parte din grupul international Holcim Ltd., unul dintre liderii mondiali in productia de materiale de constructii. Strategia sa de CSR se concentreaza pe de o parte pe protectia mediului, iar pe de alta parte pe dezvoltarea educationala, culturala si sociala a comunitatilor locale, in special cele din apropierea operatiunilor sale.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.