RSS

Companii implicate in CSR, pagina 4

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In total, sunt inscrise 35 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

Unilever Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialDrepturile omului
Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum. Strategia sa de CSR cuprinde obiective de reducere a impactului negativ asupra mediului, de imbunatatire a nivelului de trai al stakeholderilor si de asigurare a sustenabilitatii de-a lungul intregului ciclu de viata al produselor.

Vezi mai multe detalii

UPC Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediu
UPC Romania

Dupa achizitionarea Astral Telecom in 2005, UPC Romania a devenit cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania. In prezent, UPC Romania are aproximativ 1,3 milioane de clienti.

Vezi mai multe detalii

Vel Pitar

Domenii de interes: EducatieSocial
Vel Pitar

Infiintata in 2001, Vel Pitar este lider pe piata produselor de panificatie din Romania. Cu peste 4600 de angajati, compania detine in prezent 12 centre de productie in Bucuresti, Valcea, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj, Olt si Dambovita.

Vezi mai multe detalii

Western Union Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Western Union Romania

Western Union este liderul global in domeniul transferurilor de bani. Compania este prezenta in Romania din 1996, iar serviciile sale sunt disponibile in aproximativ 5.000 de locatii. Initiativele de CSR ale Western Union Romania se desfasoara prin Fundatia Western Union. Aceasta sustine programe transnationale din domeniile educatiei si serviciilor sociale, care contribuie la consolidarea si imbunatatirea vietii oamenilor, a familiilor si comunitatilor aflate in dificultate.

Vezi mai multe detalii

Zentiva

Domenii de interes: EducatieCulturaSocialSport
Zentiva

Grupul Zentiva este unul din liderii industriei farmaceutice din Europa Centrala si de Est. La sfarsitul anului 2005, compania a achizitionat Sicomed. Astfel, s-a infiintat Zentiva SA. Compania produce si comercializeaza in Romania produse farmaceutice, in special pe segmentele: cardiologie, ginecologie, antiinfectioase, OTC.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.