RSS

Companii implicate in CSR, pagina 2

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In total, sunt inscrise 35 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

GSK Romania

Domenii de interes: EducatieSocial
GSK Romania

GSK Romania este unul dintre cele mai diversificate grupuri farmaceutice din tara noastra, cu operatiuni in domeniile productiei, distributiei, comercializarii si cercetarii de produse inovatoare. Misiunea sa este sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii romanilor, iar principalele domenii de implicare in comunitate sunt: sanatatea si educatia pentru sanatate.

Vezi mai multe detalii

Holcim Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
Holcim Romania

Holcim Romania face parte din grupul international Holcim Ltd., unul dintre liderii mondiali in productia de materiale de constructii. Strategia sa de CSR se concentreaza pe de o parte pe protectia mediului, iar pe de alta parte pe dezvoltarea educationala, culturala si sociala a comunitatilor locale, in special cele din apropierea operatiunilor sale.

Vezi mai multe detalii

KMG International

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
KMG International

KMG International (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan. In Romania, strategia de implicare in comunitate a companiei se concentreaza pe trei domenii prioritare: sanatate, educatie si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

LaborMed Pharma

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
LaborMed Pharma

LaborMed Pharma este o companie farmaceutica, infiintata in 1991, care asigura in prezent medicamente unui numar de 3500 de farmacii si 400 de spitale.Valorile sale sunt corectitudinea, calitatea si profesionalismul. Investitiile companiei in comunitate se concentreaza in domeniile Social si Sanatate.

Vezi mai multe detalii

MOL Romania

Domenii de interes: CulturaMediuSport
MOL Romania

Compania Mol Romania face parte din Grupul MOL si este prezenta pe piata romaneasca de carburanti din 1995. In prezent, este al doilea jucator pe piata de profil in vanzari de carburant. Investitiile in comunitate ale companiei se concentreaza in trei domenii principale: Sport, Arta si Mediu.

Vezi mai multe detalii

Orange Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
Orange Romania

Orange este lider pe piata telecomunicatiilor din Romania. Strategia sa de CSR cuprinde patru piloni: implicarea in comunitate, incluziunea digitala a categoriilor fara acces la acest segment, masurarea si reducerea impactului asupra mediu inconjurator si oferirea unor servicii sigure si responsabile.

Vezi mai multe detalii

OTP Bank Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialDrepturile omuluiSport
OTP Bank Romania

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. Banca se implica in principal in proiecte care asigura sanse egale pentru copii si tineri, dar si pentru categorii defavorizate. De asemenea, se implica in proiecte culturale, de dezvoltare comunitara sau sportive.

Vezi mai multe detalii

Petrom

Domenii de interes: EducatieMediuSocialSport
Petrom

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de produse petroliere si gaz, cu activitati in diverse arii: Explorare, Productie, Marketing, Rafinare si Petrochimie. Compania este lider pe piata romanesca de profil si cea mai mare companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, dupa capitalizare.

Vezi mai multe detalii

Praktiker Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
Praktiker Romania

Praktiker Romania este liderul pietei locale "do-it-yourself", avand cea mai extinsa retea de magazine cu articole pentru casa si gradina. Politica de CSR a companiei se concentreaza pe trei domenii: educatie, mediu si social.

Vezi mai multe detalii

Raiffeisen Bank

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Raiffeisen Bank

Responsabilitatea este una dintre valorile noastre, iar "Reusim impreuna" este mai mult decat un slogan. Dincolo de impactul economic pe care il are activitatea noastra, in fiecare an alocam sume semnificative pentru proiecte care imbunatatesc viata oamenilor din comunitatile unde activam.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.