RSS LinkedIn
Bugete implicare in comunitate
  • 2007: 50.000 de Euro
  • 2006: nedeclarate
  • 2005: nedeclarate
  • 2004: nedeclarate
Contact de presa Anca Stefan
Coordonator presa
anca.stefan@labormedpharma.ro
0213180377

Studii de caz ale LaborMed Pharma

LaborMed Pharma, profil CSR

Despre LaborMed Pharma Profil actualizat la data de 19 aug 2008

Compania producatoare de medicamente generice LaborMed Pharma a fost fondata in anul 1991. Domeniile in care compania isi desfasoara activitatea sunt cercetarea, productia si distributia de medicamente. In 17 ani, Grupul LaborMed Pharma (LaborMed Pharma SA si LaborMed Pharma Trading) a atins o cifra de vanzari brute de 28 milioane euro (2007), un portofoliu de 80 de produse inregistrate in Romania si 470 de angajati.

Sediul central LaborMed Pharma se afla in Bucuresti. Tot aici se gaseste si fabrica de productie a companiei.

Aproximativ 70% din valoarea vanzarilor LaborMed Pharma de pe piata romaneasca este realizata prin propria retea de distributie, restul provenind de la distribuitorii nationali. Distributia LaborMed Pharma este alcatuita din opt filiale si asigura livrari directe unui numar de 3500 de farmacii si 400 de spitale.

LaborMed Pharma este prezenta si pe piete externe cu mai bine de o treime din portofoliu. Prezenta cea mai activa este in tari ca: Bulgaria, Republica Moldova, Federatia Rusa, Belarus si Georgia.

Pe termen scurt si mediu, LaborMed Pharma intentioneaza sa valorifice cat mai multe oportunitati de export, cu precadere in directia autorizarii si distributiei medicamentelor sale in tari din U.E.

Incepand din februarie 2008, Advent International a devenit actionar majoritar al Grupului LaborMed Pharma.

Fondata in 1984, Advent International este una dintre cele mai mari firme de private equity din lume, cu peste 24 miliarde USD capital cumulat si prezenta in 15 tari din Europa, America de Nord, America Latina si Asia.

Filosofia de CSR a LaborMed Pharma:

"Pe langa responsabilitatea importanta pe care si-o asuma ca producator de medicamente, LaborMed Pharma doreste sa-si lase o amprenta pozitiva in societate. De aceea, ne implicam in comunitate, abordand domenii ca sanatatea, protectia mediului, educatia, printr-o politica de CSR care vizeaza actiuni de durata, cu scopul imbunatatirii calitatii vietii publicului caruia se adreseaza. Credem in tineri, ca agenti ai schimbarii si ii sustinem in dezvoltarea lor, dar nu neglijam nici grupurile defavorizate, copiii si batranii care au nevoie de ajutorul nostru."

Stephen R. Stead - Director General , LaborMed Pharma


Politica de CSR a LaborMed Pharma:


Responsabilitatea sociala a LaborMed Pharma consta in sprijinirea in special a unor proiecte in domeniile Social si Sanatate.

De peste sapte ani, compania sponsorizeaza constant fundatii caritabile precum Vasiliada, FOBAC si Hospice Casa Sperantei.

De asemenea, compania a sprijinit campania de prevenire a afectiunilor cardiace “In vara asta tinem tensiunea sub control”, precum si manifestarile culturale Cowparade Bucuresti si Turneul National Stradivarius.

In 2005 si 2007, LaborMed Pharma si Asociatia REACT au desfasurat campania nationala de donare de sange “Daruieste din inima”. Aceasta a stabilit recordul national la donarea de sange intr-un punct mobil: in doua saptamani, 9000 de persoane au donat peste 4000 de litri de sange.

De asemenea, cele doua editii ale campaniei au primit numeroase distinctii:

Mai multe detalii despre LaborMed Pharma gasesti pe site-ul companiei: www.labormedpharma.ro

Cauze sociale in care se implica LaborMed Pharma:

Studii de caz CSR ale LaborMed Pharma:

11691
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro