RSS
Bugete implicare in comunitate
  • 2013: 955.000 Euro
  • 2012: 1.176.000 Euro
  • 2011: 808.000 Euro
  • 2010: 808.000 Euro
  • 2009: 720.000 Euro
  • 2008: 480.000 Euro
Contact de presa Costinela Dragan, PR & CSR Coordinator KMG International
Email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.
Telefon: +4 021 307 74 17

Studii de caz ale KMG International

KMG International, profil CSR

Despre KMG International Profil actualizat la data de 09 iul 2014

KMG International NV (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan, companie cu activitati in domenii precum: rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, productie si servicii industriale.

In 2007, KazMunayGas (KMG) a achizitionat 75% din actiunile Grupului Rompetrol, iar dupa 2 ani, a cumparat si restul de 25%.

La ora actuala, KMG International are peste 7.000 de angajati si detine in Romania urmatoarele unitati de productie: Rafinaria Petromidia (Navodari, Constanta), Rafinaria Vega si Rompetrol Well Services (Ploiesti, Prahova), Rominserv Valves (Zalau, Salaj) si Palplast (Sibiu).

La nivel european, exista peste 1.000 de benzinarii, in 6 tari (Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Franta, Spania si Georgia), care comercializeaza sub brandurile Rompetrol si Dyneff.

Filosofia de CSR a KMG International:

Puterea si evolutia Grupului Rompetrol nu sta in tehnologie, ci in noi, oamenii care facem posibila aceasta evolutie. De aceea, initiativele noastre de CSR pornesc de la aceleasi valori ca acelea ale oamenilor din Rompetrol. Pentru asta, domeniile prioritare pe care ni le-am asumat sunt cel al sanatatii si al protectiei mediului, iar ce am facut pana acum este dovada ca noi, cei care producem energie, ne-am asumat o noua dimensiune a muncii noastre: aceea de A DA SUFLET ENERGIEI.

Alexey Golovin - Director de Comunicare , KMG International


Politica de CSR a KMG International:


In viziunea KMG International (fostul Grup Rompetrol) responsabilitatea sociala reprezinta ”o contributie asumata voluntar la dezvoltarea societatii, in stransa legatura cu activitatea companiei, legile internationale si resursele grupului”.

Politica de CSR a companiei se bazeaza pe 7 principii:

Rapoarte de CSR ale KMG International 


Mai multe detalii despre KMG International gasesti pe site-ul companiei: www.rompetrol.com

Cauze sociale in care se implica KMG International:

Studii de caz CSR ale KMG International:

12723
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.