RSS LinkedIn

Companii interesate de Educatie, pagina 3

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In aceasta categorie sunt inscrise 31 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

Romstal

Domenii de interes: EducatieMediuSport
Romstal

Romstal este una dintre cele mai dinamice si importante companii de pe piata romaneasca specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Misiunea companiei este de a depasi asteptarile clientilor sai in dorinta acestora de a-si creste standardul de viata si pe cel profesional.

Vezi mai multe detalii

SIVECO Romania SA

Domenii de interes: EducatieCultura
SIVECO Romania SA

SIVECO Romania SA a fost infiintata in 1992 si este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI.

Vezi mai multe detalii

Smithfield Prod

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
Smithfield Prod

Smithfield Prod este membru al grupului global Smithfield Foods si activeaza pe piata produselor din carne de porc din Romania, incepand din 2004. Strategia de CSR a companiei include actiuni cu specific local si acopera patru domenii: cultura, social, educatie si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

TERAPLAST S.A.

Domenii de interes: EducatieCulturaSocialSport
TERAPLAST S.A.

Compania Teraplast are o experienta de 30 de ani in prelucrarea maselor plastice. Este cel mai mare procesator de PVC si primul producator de profile PVC cu 5 camere izolatoare pentru tamplarie, din tara.

Vezi mai multe detalii

Transgaz

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Transgaz

Transgaz este a doua cea mai mare companie din domeniul utilitatilor din tara noastra, avand ca actionar majoritar statul roman. Este listata la BVB si are a treia cea mai mare capitalizare bursiera. Domeniile sale de implicare sociala sunt: sportul, dezvoltarea comunitatii, educatia, arta si cultura, actiunile umanitare, sanatatea si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

UniCredit Tiriac Bank

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este membra a unui grup bancar european de top, care detine cea mai extinsa retea de sucursale din Europa Centrala si de Est. Ca urmare a indelungatei traditii de mecenat a Grupului UniCredit, banca din Romania acorda o atentie deosebita proiectelor cultural-artistice. De asemenea, se implica in proiecte sociale sau de mediu, punand totodata accent pe voluntariatul angajatilor.

Vezi mai multe detalii

Unilever Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialDrepturile omului
Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum. Strategia sa de CSR cuprinde obiective de reducere a impactului negativ asupra mediului, de imbunatatire a nivelului de trai al stakeholderilor si de asigurare a sustenabilitatii de-a lungul intregului ciclu de viata al produselor.

Vezi mai multe detalii

UPC Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediu
UPC Romania

Dupa achizitionarea Astral Telecom in 2005, UPC Romania a devenit cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania. In prezent, UPC Romania are aproximativ 1,3 milioane de clienti.

Vezi mai multe detalii

Vel Pitar

Domenii de interes: EducatieSocial
Vel Pitar

Infiintata in 2001, Vel Pitar este lider pe piata produselor de panificatie din Romania. Cu peste 4600 de angajati, compania detine in prezent 12 centre de productie in Bucuresti, Valcea, Arges, Brasov, Cluj, Galati, Iasi, Giurgiu, Gorj, Olt si Dambovita.

Vezi mai multe detalii

Western Union Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Western Union Romania

Western Union este liderul global in domeniul transferurilor de bani. Compania este prezenta in Romania din 1996, iar serviciile sale sunt disponibile in aproximativ 5.000 de locatii. Initiativele de CSR ale Western Union Romania se desfasoara prin Fundatia Western Union. Aceasta sustine programe transnationale din domeniile educatiei si serviciilor sociale, care contribuie la consolidarea si imbunatatirea vietii oamenilor, a familiilor si comunitatilor aflate in dificultate.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro