RSS

Companii interesate de Drepturile omului

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email

In aceasta categorie sunt inscrise 4 companii.

Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U   

Avon Cosmetics Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Avon Cosmetics Romania

Avon Romania este subsidiara Avon Cosmetics Inc., a doua cea mai mare companie de vanzari directe din lume. Din 2001, este liderul pietei locale de cosmetice. Strategia sa de implicare in comunitate urmareste sa imbunatateasca viata femeilor si prespune campanii si actiuni filantropice in sprijinul unor cauze precum cancerul la san sau violenta domestica.

Vezi mai multe detalii

OTP Bank Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialDrepturile omuluiSport
OTP Bank Romania

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. Banca se implica in principal in proiecte care asigura sanse egale pentru copii si tineri, dar si pentru categorii defavorizate. De asemenea, se implica in proiecte culturale, de dezvoltare comunitara sau sportive.

Vezi mai multe detalii

Unilever Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialDrepturile omului
Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum. Strategia sa de CSR cuprinde obiective de reducere a impactului negativ asupra mediului, de imbunatatire a nivelului de trai al stakeholderilor si de asigurare a sustenabilitatii de-a lungul intregului ciclu de viata al produselor.

Vezi mai multe detalii

Western Union Romania

Domenii de interes: EducatieSocialDrepturile omului
Western Union Romania

Western Union este liderul global in domeniul transferurilor de bani. Compania este prezenta in Romania din 1996, iar serviciile sale sunt disponibile in aproximativ 5.000 de locatii. Initiativele de CSR ale Western Union Romania se desfasoara prin Fundatia Western Union. Aceasta sustine programe transnationale din domeniile educatiei si serviciilor sociale, care contribuie la consolidarea si imbunatatirea vietii oamenilor, a familiilor si comunitatilor aflate in dificultate.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.