RSS

Companii implicate in CSR, alfabetic (TU)

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email


Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S   T - U    

Terapia Ranbaxy

Domenii de interes: MediuSport
Terapia Ranbaxy

Terapia Ranbaxy este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania. Politica sa de CSR presupune trei directii principale, dintre care doua sunt constante: Sanatate si Mediu. Cea de-a treia este stabilita anual, in functie de nevoile comunitatilor in care compania opereaza.

Vezi mai multe detalii

TERAPLAST S.A.

Domenii de interes: EducatieCulturaSocialSport
TERAPLAST S.A.

Compania Teraplast are o experienta de 30 de ani in prelucrarea maselor plastice. Este cel mai mare procesator de PVC si primul producator de profile PVC cu 5 camere izolatoare pentru tamplarie, din tara.

Vezi mai multe detalii

Transgaz

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Transgaz

Transgaz este a doua cea mai mare companie din domeniul utilitatilor din tara noastra, avand ca actionar majoritar statul roman. Este listata la BVB si are a treia cea mai mare capitalizare bursiera. Domeniile sale de implicare sociala sunt: sportul, dezvoltarea comunitatii, educatia, arta si cultura, actiunile umanitare, sanatatea si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

Tuborg Romania (URBB)

Domenii de interes: MediuSocial
Tuborg Romania (URBB)

United Romanian Breweries, cunoscuta si ca Tuborg Romania, este unul dintre cei mai importanti producatori si importatori de bere si bauturi racoritoare din tara noastra. Programele sale de CSR se concentreaza pe 2 principii: un mediu cat mai curat si un nivel de viata mai bun pentru cei mai defavorizati membri ai comunitatii.

Vezi mai multe detalii

UniCredit Tiriac Bank

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank este membra a unui grup bancar european de top, care detine cea mai extinsa retea de sucursale din Europa Centrala si de Est. Ca urmare a indelungatei traditii de mecenat a Grupului UniCredit, banca din Romania acorda o atentie deosebita proiectelor cultural-artistice. De asemenea, se implica in proiecte sociale sau de mediu, punand totodata accent pe voluntariatul angajatilor.

Vezi mai multe detalii

Unilever Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocialDrepturile omului
Unilever Romania

Unilever este unul dintre cei mai mari producatori de bunuri de larg consum. Strategia sa de CSR cuprinde obiective de reducere a impactului negativ asupra mediului, de imbunatatire a nivelului de trai al stakeholderilor si de asigurare a sustenabilitatii de-a lungul intregului ciclu de viata al produselor.

Vezi mai multe detalii

UPC Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediu
UPC Romania

Dupa achizitionarea Astral Telecom in 2005, UPC Romania a devenit cea mai mare companie de comunicatii prin cablu si satelit din Romania. In prezent, UPC Romania are aproximativ 1,3 milioane de clienti.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.