RSS

Companii implicate in CSR, alfabetic (RS)

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email


Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P   R - S    T - U   

Raiffeisen Bank

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Raiffeisen Bank

Responsabilitatea este una dintre valorile noastre, iar "Reusim impreuna" este mai mult decat un slogan. Dincolo de impactul economic pe care il are activitatea noastra, in fiecare an alocam sume semnificative pentru proiecte care imbunatatesc viata oamenilor din comunitatile unde activam.

Vezi mai multe detalii

RBS Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaSocialSport
RBS Romania

RBS Romania este o subsidiara a grupului international RBS, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, prezenta in peste 50 de tari. Strategia de CSR a bancii include investitiile in comunitate, educatia financiara si promovarea practicilor bancare responsabile.

Vezi mai multe detalii

Romgaz

Domenii de interes: EducatieMediuSport
Romgaz

Romgaz are o experienta de peste 100 de ani in domeniul explorarii si producerii de gaze naturale. Strategia de CSR a companiei cuprinde in principal actiuni de implicare in comunitate, in domenii precum: educatia, sanatatea, sustinerea sportului romanesc sau protectia mediului inconjurator.

Vezi mai multe detalii

Romstal

Domenii de interes: EducatieMediuSport
Romstal

Romstal este una dintre cele mai dinamice si importante companii de pe piata romaneasca specializata in comercializarea echipamentelor de instalatii pentru constructii. Misiunea companiei este de a depasi asteptarile clientilor sai in dorinta acestora de a-si creste standardul de viata si pe cel profesional.

Vezi mai multe detalii

SIVECO Romania SA

Domenii de interes: EducatieCultura
SIVECO Romania SA

SIVECO Romania SA a fost infiintata in 1992 si este liderul caselor de software din Romania, asigurand o mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Europa, Orientul Mijlociu si spatiul CSI.

Vezi mai multe detalii

Smithfield Prod

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
Smithfield Prod

Smithfield Prod este membru al grupului global Smithfield Foods si activeaza pe piata produselor din carne de porc din Romania, incepand din 2004. Strategia de CSR a companiei include actiuni cu specific local si acopera patru domenii: cultura, social, educatie si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.