RSS

Companii implicate in CSR, alfabetic (MP)

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email


Ordonare alfabetica: A - D   E - L   M - P    R - S   T - U   

MOL Romania

Domenii de interes: CulturaMediuSport
MOL Romania

Compania Mol Romania face parte din Grupul MOL si este prezenta pe piata romaneasca de carburanti din 1995. In prezent, este al doilea jucator pe piata de profil in vanzari de carburant. Investitiile in comunitate ale companiei se concentreaza in trei domenii principale: Sport, Arta si Mediu.

Vezi mai multe detalii

Orange Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
Orange Romania

Orange este lider pe piata telecomunicatiilor din Romania. Strategia sa de CSR cuprinde patru piloni: implicarea in comunitate, incluziunea digitala a categoriilor fara acces la acest segment, masurarea si reducerea impactului asupra mediu inconjurator si oferirea unor servicii sigure si responsabile.

Vezi mai multe detalii

OTP Bank Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialDrepturile omuluiSport
OTP Bank Romania

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. Banca se implica in principal in proiecte care asigura sanse egale pentru copii si tineri, dar si pentru categorii defavorizate. De asemenea, se implica in proiecte culturale, de dezvoltare comunitara sau sportive.

Vezi mai multe detalii

Petrom

Domenii de interes: EducatieMediuSocialSport
Petrom

Petrom este cea mai mare companie romaneasca de produse petroliere si gaz, cu activitati in diverse arii: Explorare, Productie, Marketing, Rafinare si Petrochimie. Compania este lider pe piata romanesca de profil si cea mai mare companie listata la Bursa de Valori Bucuresti, dupa capitalizare.

Vezi mai multe detalii

Praktiker Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
Praktiker Romania

Praktiker Romania este liderul pietei locale "do-it-yourself", avand cea mai extinsa retea de magazine cu articole pentru casa si gradina. Politica de CSR a companiei se concentreaza pe trei domenii: educatie, mediu si social.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.