RSS

Companii implicate in CSR, alfabetic (EL)

Profiluri ale celor mai importante companii din Romania implicate in CSR. Citeste despre politica lor de responsabilitate sociala sau de mediu, cauzele pe care le sustin sau rapoartele de CSR pe care le-au publicat.
Fii la curent cu actiunile lor! Aboneaza-te la Newsletterul nostru pe email


Ordonare alfabetica: A - D   E - L    M - P   R - S   T - U   

Eco-Rom Ambalaje

Domenii de interes: EducatieCulturaMediu
Eco-Rom Ambalaje

Eco-Rom Ambalaje este o organizatie care valorifica si recicleaza deseuri de ambalaje pentru aproximativ 2.700 de companii si ofera infrastructura pentru colectare selectiva a deseurilor de plastic-metal, hartie-carton si sticla pentru peste 9 milioane de locuitori.

Vezi mai multe detalii

Enel Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocialSport
Enel Romania

Enel Romania face parte din Grupul Enel S.p.A., cea mai mare companie italiana in domeniul energiei electrice. In Romania, strategia de responsabilitate sociala a companiei are trei piloni: responsabilitatea fata de stakeholderi, responsabilitatea fata de mediul inconjurator si responsabilitatea fata de comunitate.

Vezi mai multe detalii

GDF SUEZ Energy Romania

Domenii de interes: EducatieMediuSocial
GDF SUEZ Energy Romania

GDF SUEZ Energy Romania face parte din grupul international de origine franceza GDF Suez, prezent pe piata energetica din tara noastra din anul 2008. Strategia de CSR a grupului din Romania se concentreaza pe proiecte de implicare in comunitate, in trei domenii principale: sanatate, protectia mediului si educatie.

Vezi mai multe detalii

GSK Romania

Domenii de interes: EducatieSocial
GSK Romania

GSK Romania este unul dintre cele mai diversificate grupuri farmaceutice din tara noastra, cu operatiuni in domeniile productiei, distributiei, comercializarii si cercetarii de produse inovatoare. Misiunea sa este sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii romanilor, iar principalele domenii de implicare in comunitate sunt: sanatatea si educatia pentru sanatate.

Vezi mai multe detalii

Holcim Romania

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
Holcim Romania

Holcim Romania face parte din grupul international Holcim Ltd., unul dintre liderii mondiali in productia de materiale de constructii. Strategia sa de CSR se concentreaza pe de o parte pe protectia mediului, iar pe de alta parte pe dezvoltarea educationala, culturala si sociala a comunitatilor locale, in special cele din apropierea operatiunilor sale.

Vezi mai multe detalii

KMG International

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
KMG International

KMG International (fostul Grup Rompetrol NV) este subsidiara a KazMunayGas (KMG), compania nationala de petrol si gaze din Kazahstan. In Romania, strategia de implicare in comunitate a companiei se concentreaza pe trei domenii prioritare: sanatate, educatie si protectia mediului.

Vezi mai multe detalii

LaborMed Pharma

Domenii de interes: EducatieCulturaMediuSocial
LaborMed Pharma

LaborMed Pharma este o companie farmaceutica, infiintata in 1991, care asigura in prezent medicamente unui numar de 3500 de farmacii si 400 de spitale.Valorile sale sunt corectitudinea, calitatea si profesionalismul. Investitiile companiei in comunitate se concentreaza in domeniile Social si Sanatate.

Vezi mai multe detalii
Fii la curent cu actiunile acestor companii! Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru pe email !
Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.