RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Cariere CSR

Vrei sa faci parte din echipa celui mai important si cunoscut program de promovare a domeniului CSR din Romania? 

Daca da, ai doua variante la dispozitie:
 • Astepti sa publicam un anunt special de angajare si participi la un concurs alaturi de alti candidati. Pe masura ce astfel de pozitii sunt deschise, le vom publica si pe aceasta pagina.
 • Incerci in mod proactiv sa te apropii de echipa noastra si sa ne demonstrezi ca esti un coleg care merita sa fie primit cu entuziasm alaturi de noi.
Daca alegi a doua varianta, ar trebui sa stii cateva lucruri despre echipa noastra, pe care le gasesti mai jos.

Ce cautam la noii nostri colegi


Sunt multe lucruri care te fac un excelent profesionist. Dintre ele, iata care sunt cele trei calitati esentiale pe care le cautam la colegii nostri:
 • pasiunea pentru domeniul CSR si dorinta ca activitatea ta in acest domeniu sa faca o diferenta
 • o excelenta capacitate de a comunica, in primul rand in scris dar si la telefon sau direct (clar, placut, relevant)
 • o curiozitate vie, care sa te faca sa-ti pui mereu intrebari, sa vrei sa afli si sa intelegi informatii si tendinte de ultima ora - despre economie, despre societate, despre mediul inconjurator si, in general, despre un viitor mai sustenabil.
Desigur, pe langa aceste calitati, e nevoie de seriozitate, de respectarea termenelor limita, de o buna organizare, de dorinta de a invata de a te auto-depasi, de creativitate, de empatie pentru colegii tai si de multe, multe alte lucruri. Insa pe acestea le poti demonstra in timp. Esentiale sunt insa cele trei calitati de mai sus, fara de care nu poti merge mai departe.

Ce pozitii cautam de obicei pentru job-uri "entry-level"


Pe aceasta pagina ne propunem sa publicam diverse anunturi de angajare pentru pozitii specializate, care presupun o experienta semnificativa. Insa in mod normal, vom fi permanent deschisi pentru colaborari "entry-level", legate de urmatoarele pozitii:
 • redactori online (pentru subiecte legate de CSR)
 • comunicatori PR (cu o buna cunoastere a mediului online)
 • analisti/consultanti juniori pentru proiecte de analiza de CSR

De unde poate sa inceapa colaborarea noastra


Iti mai amintesti cele trei calitati esentiale pe care le-am mentionat mai sus? Daca vrei sa ne demonstrezi ca ai aceste calitati, putem avea pentru inceput o colaborare externa, pe componenta editoriala a ResponsabilitateSociala.ro. Pentru asta, ne poti trimite pe adresa contact@responsabilitatesociala.ro:
 • un CV
 • o scrisoare de intentie in care sa ne vorbesti despre cele trei calitati pe care le cautam
 • o lista cu articolele pe care le-ai publicat pana acum (suntem interesati doar de cele din domenii precum: CSR, social, ONG sau economic)
Daca premizele sunt convingatoare, putem discuta detalii suplimentare, ne poti propune subiecte sau le poti trata pe cele pe care ti le vom indica noi.


Daca vrei sa ne propui alte tipuri de colaborari sau vrei sa ne vorbesti despre experienta ta, ne poti scrie tot pe contact@responsabilitatesociala.ro si vom incerca sa-ti raspundem, in limita timpului disponibil.

De asemenea, vei putea gasi pe aceasta pagina diverse alte job-uri pe care le vom scoate la concurs, in momentul in care acestea vor aparea.

Cea mai buna oportunitate pentru o cariera in CSR

 
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro