Responsabilitate Sociala - CSR in Romania
RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

GDF SUEZ

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Articole CSR

INTERVIU: Philippe Peuch-Lestrade despre raportarea integrata

de Philippe Peuch-Lestrade - The International Integrated Reporting Council (29 iul 2013)

Directorul Adjunct al International Integrated Reporting Council (IIRC) vorbeste despre schimbarea pe care o poate aduce raportarea integrata in stilul de management al unei companii. Pentru ca raportarea de sustenabilitate este strans legata de informatiile financiare, Lestrade spune ca viitorul apartine raportarii integrate

Citeste articolul

Cum foloseste Orange tehnologia pentru a oferi acces la resurse educationale

de Carmen Grajdeanu - Orange Romania (15 iul 2013)

Fie ca e vorba de tranzitia scoala - mediul business sau de accesul persoanelor cu dizabilitati la educatie, Orange demonstreaza ca investitiile in educatie pot contribui la crearea de viitori specialisti si la dezvoltarea societatii. Carmen Grajdeanu, CSR Officer, a prezentat la European CSR Lessons 2013 proiectele dezvoltate de Orange si de Fundatia Orange in domeniul educatiei.

Citeste articolul

CSR-ul autentic, instrumental pentru managementul reputatiei

de Raluca Fiser - Green Revolution (10 iul 2013)

Presedinta Green Revolution arata care e legatura dintre dezvoltarea sustenabila a unei organizatii, imbunatatirea reputatiei acesteia si performanta financiara. “CSR-ul trebuie inclus in managementul reputatiei si in strategia de dezvoltare”, spune ea.

Citeste articolul

Oportunitati de finantare in Romania pentru proiecte dedicate tinerilor

de European CSR Lessons - ResponsabilitateSociala.ro (02 iul 2013)

Cine acorda in Romania finantari pentru sectorul neguvernamental? Cati bani ofera statul si Uniunea Europeana pentru proiecte dedicate tinerilor si cum pot fi obtinuti acesti bani? Sunt doar cateva dintre subiectele prezentate in cadrul workshopului ”Finantari Europene in Romania pentru ONG-uri si tineri” de la European CSR Lessons 2013.

Citeste articolul

De ce investeste Petrom in antreprenoriatul social

de Mona Nicolici - Petrom (01 iul 2013)

Dupa ce a incercat sa ajute comunitatile in care este prezenta printr-o competitie de proiecte eco-civice, prin plantari de copaci, educarea viitorilor lideri si prin crearea unui sistem national de telemedicina, cea mai mare companie din Romania se orienteaza anul acesta catre antreprenoriatul social.

Citeste articolul

Cum sustine BCR sectorul ONG prin produse si proiecte dedicate?

de Ionut Stanimir - BCR (28 iun 2013)

Ionut Stanimir, Director de Comunicare al BCR, a explicat in cadrul European CSR Lessons 2013 legatura dintre obiectivele de business ale bancii si investitiile pe care le face in dezvoltarea sectorului ONG. Tot el a prezentat cel mai recent proiect adresat organizatiilor, platforma de donatii online fara comision, "Bursa Binelui”.

Citeste articolul

Cum a folosit COSMOTE social media pentru a-si implica stakeholderii intr-o campanie de reciclare?

de Ruxandra Voda - Cosmote (26 iun 2013)

Prin implicarea bloggerilor si a utilizatorilor Facebook, COSMOTE a reusit sa-si convinga angajatii si clientii sa doneze pentru reciclare vechile telefoane. Ruxandra Voda, Corporate Affairs Senior Manager COSMOTE, a prezentat la European CSR Lessons 2013 programul  “I love Recycling”, prin care COSMOTE a plantat cate un copac pentru fiecare telefon adus in magazine pentru reciclare.

Citeste articolul

Cum foloseste Vodafone tehnologia pentru a imbunatati viata consumatorilor

de Angela Galeta - Vodafone Romania (25 iun 2013)

Fie ca este vorba despre monitorizarea starii de sanatate a sportivilor cu dizabilitati sau a glicemiei pentru diabetici, Vodafone a dezvoltat tehnologii adaptate fiecarei categorii. La European CSR Lessons, Angela Galeta, Directorul Fundatiei Vodafone, a vorbit despre modul in care compania imbunatateste viata oamenilor prin dezvoltarea de aplicatii inovatoare.

Citeste articolul

Cum folosesti noile tehnologii in dialogul cu comunitatea

de Alina Cristea - Holcim Romania (20 iun 2013)

Holcim a oferit la European CSR Lessons 2013 o lectie importanta despre cum poti responsabiliza elevii in domeniul protectiei mediului, adaptand tehnicile de comunicare si educare la nevoile tinerei generatii. Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabila, a prezentat primul manual digital de ecologie din Romania.

Citeste articolul

Alexey Golovin despre implicarea in comunitate a KazMunayGas

de Alexey Golovin - The Rompetrol Group (19 iun 2013)

Directorul de Comunicare al Rompetrol a prezentat, in cadrul European CSR Lessons 2013, solutia inedita pe care a gasit-o KazMunayGas pentru comunitatile izolate din Kazakhstan care nu au acces la servicii medicale, precum si principalele directii de CSR ale companiei.

Citeste articolul

Sus
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.